keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Hyvää keskiviikkoa.

Tuli pari päivää oltua ns. töissä. Ei kyllä liikaa rasittunut, ei edes henkisesti. Nyt on mukava olo kun sai sen matkan tilattua ja alkumaksun maksettua. Päätettiin(taas kerran) että ensi lomalla tehdään kaikkea mitä tähän mennessä ei olla koettu. Vuokrataan taas pitkästä aikaa auto ja bonokortit ovat varmaan kovassa käytössä. Toivottavasti ilmojen haltija on suosiollinen huhtikuussa. Nautin ajelusta vuoristoteillä niissä on oma viehätyksensä. Sienireissumme oli onnistunut ja sääkin suosi, hauskaa oli, ja nauteimme. Tänään siis on sienikastiketta ja jauhelihapihvejä. Tyttärenlapset (19 ja 20 vuotta) tulevat syömään, ja vauveli myös, mutta tuskin vielä sienikastiketta. On aurinkoista ja tuulista, mutta lenkillekin on jossain vaiheessa ehdittävä, ihmettelen vaan miten eläkkeellä olo on paljon työteliäämpää kuinn silloin kun oli joka päivä duunissa. Harrastuksia on pilvin pimein, ja kaikkia tulee vain rääpittyä. Ajattelin jo että täytynee aikatauluttaa tämä elämänvaihe, mutta se on liian orjallista, eikä ne aikataulut koskaan pidä, yllätyksiä tulee, aina. Nautitaan nyt tästäkin päivästä, vai mitä? Terkkuja. Kuvassa Tiia ja Keltavalmuskat. Sekä Jatta ja Tiia.

4 kommenttia:

 1. Sieniruokaa täälläkin, suppilovahveroista. Tuolla hiekallako niitä keltavalmuskoita kasvaa?
  Hienot kuvat!
  Ja meillä se matka on kohta maksettava kokonaan, vaan olisi se kivaa keväälläkin lähteä joskus.
  Kaunista syksyä sinne eteenkinpäin ja terveiset täältä

  VastaaPoista
 2. Näyttää aurinko paistavan teilläkin ja taivas on niin sininen.
  Niin se vaan kummasti olo helpottuu, kun on
  varausmaksu maksettu.
  Tuota auton vuokrausta on meilläkin isäntä
  kovasti höpöttänyt. Kai on periksi annettava,
  eli sitten helmikuussa huristellaan
  vuorisoteitä...huh.

  Mukavia syyspäiviä!!

  VastaaPoista
 3. Se on aina mukava helpotus kun päätös on tehty ja matka varattu. Niin se oli meilläkin ennen, että suunniteltiin sillä lomalla nyt sitten tehdään se ja se, mikä jäi, no, joskus toteutui, mutta usein jäi taas seuraavaan kertaan.
  Olin taas silmäpolilla ja nyt sitten tuli aamulla päätös että hoidot lopetetaan kun ei auta enään mitään. näin se vain elämä koettelee, ei mahda mitään.
  oikein hyviä syysilmoja teille sinne!

  VastaaPoista
 4. Minttuli, hiekallapa hyvinkin. Onnistuivat jotenkuten nuo kuvatkin, ne kun ovat kännykameralla otettuja. Kamera kun jäi eteisen pöydälle. Terveiset teille kaikille, ja oikein hyviä syysilmoja. Jaksamista Mummeli.

  VastaaPoista