maanantai 28. toukokuuta 2012

Lintukuvia parinpäivän takaa!

 Satakieli.
 Ei ole satakielikään liialla värikkyydellä pilattu, mutta kaunis on linnun ääni.
                    Harmaahaikara tallusteli lammen toisella puolen.
Harmaahaikara.

6 kommenttia:

 1. Totta, satakielen ei tarvitse ulkonäöllään keikaroida, laulu korvaa "harmauden".
  Ylväästi harmaahaikara astelee...

  Mukavia toukokuun viimeisä päiviä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Sirpa. Samoin myös teille, mukavia hetkiä kameran kanssa ja myös ilmankin. Nyt vaan tuo säätila muuttui, eipä miellytä lähteä ulos. Tuulee ja vettä tihuuttaa. Terkkuja.

  VastaaPoista
 3. Satakielen laulu soi kauniisti ja kuvakin on kaunis. Meillä oli joku vuosi sitten satakielen jokaöinen laulukonsertti makuuhuoneen ikkunan alla.. Olihan se, satakieli häiritsi yöunia,hih.
  Haikarat ovat onnen tuojia, kertoo virolainen perinne.
  Täällä vielä jatkuu kaunis sää! Terveiset teille molemmille.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Riitta. On se niin kamalaa kun satakieli häiritsee, no vitsi,vitsi. Kyllä sitten pitäisi onnea olla jos se haikarasta on kiinni, mutta jos kysymyksessä onkin kattohaikara? Mun ravit meni kyllä ihan mönkään että ehkä se ei tuo uhkapelionnea. Onhan tässä onneakin ollut kun vaan muistelee. Terkkuja teille ja sitä onnea myös.

  VastaaPoista
 5. En ole vuosiin kuullut satakielen laulua, niin toisetkin sanovat että ovat täältä hävinneet vai olisiko kuulo huonontunut.
  Nurmikot sain leikattua, nyt sais sitten vaikka vähän sataakkin.
  Terveiset!

  VastaaPoista
 6. Toivotaan että siellä vielä kuuluu satakielenkin laulu. Sinulla onkin iso ala nurmikon leikkausta. Youtubelta voi kuunnella satakielen laulua, kun laittaa hakuun vaan nimen satakieli. Siellä voi livertää myös "Pakilan satakieli" Erkki Junkkarinen joka oli huippu viheltäjä. Terveiset Peränteelle, täällä tuli muutama pisara aamulla mutta nyt aurinko paistaa ja viileä tuuli puhaltaa.

  VastaaPoista